En inspirerende tur i DFE's verden....

Kan du sætte fokus på klima, skov og verdensmål gennem strategisk kommunikation? Danish Forestry Extension (DFE) søger studentermedhjælper til kommunikation

Danish Forestry Extension (DFE) søger en studentermedhjælper til at styrke vores formidling og synlighed hos det danske publikum. Vi forestiller os, at du er i gang med din kandidatuddannelse og har lyst til at få erfaring med en bred palette af kommunikationsopgaver. Fremfor alt har du lyst og et stort selvstændigt drive til i samarbejde med os at videreudvikle og eksekvere vores kommunikationsstrategi. Vi ønsker at skabe opmærksomhed omkring vores arbejde og kompetencer blandt interessenter i vores branche, ligesom vi ønsker at oplyse den bredere danske offentlighed om vores arbejde og dets betydning for klimaet og udsatte befolkningsgrupper i de lande, vi opererer i.

 

Jobbet:

Dit arbejde vil være at holde dampen oppe på vores hjemmeside og sociale medier og finde og udvikle historier til disse. Men vi forventer også, at du kan tænke kreativt og hive vinkler ud af vores projekter, der kan blive til historier i relevante eksterne medier. De primære arbejdsopgaver omfatter:

·       Idegenerering og udvikling af PR-aktiviteter på egne og eksterne kanaler

·       Opdatering af hjemmeside (vi bruger typo3), Facebook og LinkedIn

·       Deltagelse i relevante arrangementer, hvor du formidler vores aktiviteter

·       Design af og arrangement af eksterne arrangementer

·       Øvrige ad hoc opgaver på kontoret

 

Hvem er vi?

Danish Forestry Extension (DFE) er den internationale afdeling af Skovdyrkerne – en medlemsbaseret forening for danske skovejere. DFE arbejder med skov- og miljøundervisningsprojekter i Nepal, Vietnam og Bosnien primært finansieret af CISU – Civilsamfund i Udvikling. Læs mere om Danish Forestry Extension på https://www.df-extension.dk/

 

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du har en vis teoretisk og/eller praktisk erfaring med kommunikation eller journalistik. Faglig indsigt i skovbrug eller internationalt udviklingsarbejde er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du er nysgerrig på begge dele og klar til at lære en masse nyt – så sørger vi for at få dig godt i gang og guider dig undervejs. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at spotte kommunikative muligheder og udnytte dem i tæt samarbejde med os. Kan du det, lover vi til gengæld en høj grad af frihed og mulighed for, at du kan udfolde dig i stillingen.

 

Du kommer til at arbejde med typo3, som vi bruger til at opdatere hjemmeside, så det skal du kende eller være klar til at lære. Vi er en relativt lille organisation, hvorfor kommunikationsindsatserne skal prioriteres og der skal tænkes kreativt og strategisk.

 

Arbejdsplads og timer:

Vi deler kontor med Københavns Universitet Rolighedsvej, Frederiksberg – ikke langt fra Forum Metro. Der kan efter aftale arbejdes hjemmefra noget af tiden. Arbejdet vil udgøre ca. 6-12 timer/ugen fordelt fleksibelt og lønnen er timebaseret.

 

Tiltrædelse:

Snarest muligt. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset med 12 måneder, med mulighed for forlængelse og/eller flere timer.

 

Ansøgning:

Send dit cv og motiveret ansøgning (en side) til Troels Dalgaard tda@df-extension.dk hurtigst muligt, senest 19. januar 2020. Fortæl os i din ansøgning hvordan vi kan forbedre vores kommunikationsindsats. Hvis du har spørgsmål eller vide mere kontakt Troels Dalgaard på tda@remove-this.df-extension.dk eller mobil 21643790.

Latest news

13.11.2019 - News

Interview with farmer from the More Trees Project

Read here article by Bachelor Student Mikkel, where he discusses agro-foresty with the local farmers in Ha Tinh Province, Vietnam.

08.11.2019 - News

Film about carbon sequestration

Listen to Mikkel explain about carbon sequestration related to the "More Trees" project in Ha Tinh Province, Vietnam.

30.10.2019 - News

Bachelor Thesis about the Acacia plantations at the DFE "More Trees" Project in Vietnam

A student from University of Copenhagen has - with assistance from DFE - studied agro-forestry practice in Hà Thin Province in Vietnam.

Danish Forestry Extension
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
Denmark

CVR-nr. 25096045

office@remove-this.df-extension.dk

Personal Data Protection

Danish Forestry Extension
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
Denmark

CVR-nr. 25096045

office@remove-this.df-extension.dk

Personal Data Protection